Algemene maatregelen Qubics

Net als andere Europese organisaties, zijn wij als Qubics BV verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die wij beheren en de manier waarop we hiermee omgaan.

Verwerkersovereenkomst GoldMine

Wij komen in verschillende hoedanigheden in aanraking met persoonsgegevens die in uw systemen staan. Dat kan zijn via de helpdesk die meekijkt, de werkzaamheden die wij voor u in GoldMine uitvoeren, of omdat Qubics software host waar persoonsgegevens instaan. In die gevallen zijn wij de verwerker en bent u de verwerkersverantwoordelijke.

Als verwerkersverantwoordelijke dient u alle afspraken omtrent de verwerking van de persoonsgegevens vast te leggen in een verwerkersovereenkomst. In de AVG worden specifieke eisen gesteld aan wat er in deze overeenkomst hoort te staan. U bent hier verantwoordelijk voor. 

Qubics biedt een standaard overeenkomst aan waarin de belangen zowel de verwerker als de verwerkersverantwoordelijke worden behartigd. U kunt er voor kiezen om deze verwerkersovereenkomst te gebruiken en deze hier aan te vragen. Klik op onderstaande button om deze verwerkersovereenkomst aan te vragen.

 

 Aanvragen 

 

GoldMine Web

 

GoldMine Web
We installeren het nu al bijna 2 jaar en we zien dat steeds meer klanten ervoor kiezen om te gaan werken met GoldMine Web, maar… er zijn ook nog veel klanten die het niet gebruiken.

Waarom GoldMine Web
Als je veel onderweg bent kan het soms handig zijn om je relatiebestand (inclusief alle communicatie met de klant) bij de hand te hebben voor bijvoorbeeld de contactgegevens. Je kunt snel een route plannen naar dat adres door een koppeling met Google-maps. Je kunt als je Web op een mobiel bekijkt op het telefoonnummer klikken om direct te bellen voor een afspraak.
GoldMine web is benaderbaar via je browser en is responsive. Het maakt niet uit of je het in de webbrowser van een PC, tablet of telefoon bekijkt.
Dus ook op een PC waar GoldMine niet op is geïnstalleerd. Een browser en internet connectie is het enige wat je nodig hebt.

GoldMine Web kost niets
Als je een supportcontract hebt, heb je recht op nieuwe versies van GoldMine en ook op GoldMine web. De software kost je dus helemaal niets extra’s.

Installeren en gaan
De ervaring leert dat de installatie van GoldMine web redelijk eenvoudig is. Als de server waar GoldMine web op staat hiervoor geschikt is, is de installatie in een paar uur gedaan. De webpagina draait dan ook op de eigen (GoldMine) server.

Beveiliging.
Inloggen in GoldMine web is verplicht. Je kunt in GoldMine web inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord die je gebruikt in GoldMine.
In tegenstelling tot Goldmine client die op eigen PC draait is de GoldMine web pagina, als dit is opengesteld, in principe voor iedereen in de wereld te bereiken. Advies is dan ook net als bij veel applicaties een moeilijk te raden wachtwoord te gebruiken.

Nadruk ontwikkeling ligt bij GoldMine Web
Al wordt het niet hardop gezegd, de nadruk van de ontwikkeling van GoldMine ligt bij GoldMine Web. In de komende tijd zullen steeds meer functionaliteiten bijkomen (die nu al beschikbaar zijn in de onpremise versie) en wordt er verder gewerkt aan de layout.

Voordelen

  • Overal benaderbaar.
  • Draait op elke webbrowser.
  • PC, tablets en smartphones (Android, iPhone)

Nadelen

  • De webpagina draait op de eigen GoldMine server dus niet volledig in de cloud.
  • Niet alle functionaliteiten uit GoldMine (onpremise) zitten in GoldMine web.
  • Mail versturen vanaf GoldMine Web zit niet automatisch in GoldMine bij klant.
  • Geen inbox zoals in GoldMine aanwezig.
  • Geen Single Signon.

Conclusie
Wij adviseren GoldMine Web te installeren. Het is eigenlijk zonde om het niet te doen. Het kost slechts een paar uur installeren en het vult de huidige GoldMine omgeving aan. Je hebt er gelijk profijt van. Mocht je meer informatie wensen of een voorstel voor de installatie van GoldMine Web klik dan hier.

Kennissessie CRM – e-mail marketing

Kennissessie CRM – e-mail marketing

We nodigen je graag uit voor een kennissessie CRM & e-mail marketing op donderdag 28 juni. Deze gratis sessie organiseren we samen met Spotler; de marktleider in Nederland van e-mail marketing. De software van Spotler wordt door meer dan 5000 gebruikers gebruikt. Zowel grote als kleine organisaties zetten de software in voor het verzenden van mailings en het opstellen van geautomatiseerde campagnes.

Een van de grootste uitdagingen is het correct verzamelen en beheren van de juiste data. Het is daarom eigenlijk vanzelfsprekend dat CRM en de e-mail marketing oplossing geïntegreerd en gekoppeld zijn. Echter… het gebeurt (te) weinig, terwijl een integratie zo krachtig kan zijn en je direct tijd en geld kan opleveren.

 Inschrijven

Tijdens de sessie gaan we in op de voordelen van het integreren van CRM en je e-mail marketing oplossing. Met concrete voorbeelden en een case (waarin je zelf ook een rol speelt) laten we zien wat je relatief eenvoudig en snel kunt bereiken.

Na de sessie weet je wat de mogelijkheden zijn en waarom een integratie tussen CRM en e-mail marketing eigenlijk een must is. Ook uit AVG / GDPR oogpunt.

Voor wie?

Deze kennissessie organiseren we voor iedereen die CRM en e-mail marketing naar een hoger nivo wil tillen en van deze combinatie een ijzersterke marketingmachine wil maken. 

Datum: donderdag 28 juni 2018
Waar: MailPlus / Spotler op de Boris Pasternaklaan 16 in Zoetermeer

Tijden:

13:30 uur: Ontvangst
14:00 uur: De kracht van een geïntegreerde CRM – e-mail marketing omgeving
14:30 uur: Hoe werkt het in de praktijk?
15:00 uur: De rol van AVG / GDPR
16:00 uur: Napraten met een hapje en een drankje

 

 Inschrijven 

 

 

  • 1
  • 2