Trainingen

Optimaal rendement met Scibu CRM trainingen
Scibu kent verschillende trainingen; van Scibu CRM bedrijfstrainingen (voor alle gebruikers van uw organisatie of afdelingen binnen uw organisatie) tot aan werkplekbegeleiding en Scibu CRM trainingen met open inschrijving voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers of organisaties met 1 of 2 medewerkers. Wij beschikken over professionele trainingsfaciliteiten die van alle gemakken zijn voorzien en bieden daarnaast ook de mogelijkheid om de training bij u op locatie te verzorgen.

Open inschrijvingen
U kunt zich inschrijven voor onze Scibu CRM trainingen. Wij hebben onze trainingen opgedeeld in een Basistraining en Beheertraining
De eerstvolgende data voor de open inschrijvingen zijn:
?? februari 2018 voor de basistrainingPrijs € 330,00 per deelnemer

 Inschrijven en meer info


?? februari 2018 voor de beheerderstrainingPrijs € 350,00 per deelnemer

 Inschrijven en meer info

Scibu CRM bedrijfstrainingen
Een goede CRM implementatie en een optimaal rendement van uw CRM software valt en staat met de discipline van de gebruikers. Scibu CRM heeft als groot voordeel dat het eenvoudig in gebruik is, zeer overzichtelijk is en volledig kan worden aangepast aan uw organisatieproces. Dat is belangrijk en maakt het eenvoudiger om een optimaal rendement uit uw CRM software te halen. Maar wanneer de gebruiker de voordelen er nog niet helemaal van ziet of nog niet precies weet hoe hij er gebruik van moet maken, zal hij zeker in drukke tijden kiezen voor oude vertrouwde wegen. Het risico bestaat dan dat u een onvolledige database heeft met slechts de helft van de gegevens.

We zullen de Scibu CRM bedrijfstraining altijd aanpassen aan het jouw bedrijfsproces en vooraf doorlopen met de administrators. Daarnaast zullen we, wanneer gewenst, ook aandacht besteden aan functionaliteiten waar op dat moment misschien nog geen / of minder gebruik van wordt gemaakt. Om deze reden adviseren wij een Scibu CRM training voor de gebruikers.

Interesse in een Scibu CRM bedrijfstraining?
Wij informeren je graag over de mogelijkheden en voordelen van een Scibu CRM bedrijfstraining voor jouw organisatie.