Nieuwe versie GoldMine: GoldMine 2015.2

Nieuwe versie GoldMine: GoldMine 2015.2
Vanaf deze week is de nieuwe versie van GoldMine beschikbaar, versie 2015.2.
Wij hebben de beta versie getest en er zijn aanzienlijke verbeteringen in de Web Client van GoldMine. Daarnaast is deze versie van GoldMine ook geschikt (officieel compatible) voor Windows 10 en Office 2016.

Hieronder een korte opsomming van wat u kunt verwachten:

GoldMine Web
Al enige tijd is het mogelijk om GoldMine via een webbrowser te benaderen. Aan die module is een hoop veranderd in deze versie. GoldMine Web heeft een nieuwe responsive layout en is touch-sensitive voor het eenvoudig bedienen van GoldMine met uw vinger op een tablet. Je kan met GoldMine werken via je webbrowser (op uw werkstation, via een tablet of via een smartphone). Ongeacht waar u bent; op kantoor, in de auto of een andere locatie, met een internet verbinding kunt met de core functionaliteit van GoldMine werken. U kunt relaties zoeken, toevoegen en verwijderen. Hetzelfde geldt voor activiteiten en de opportunities.

De nieuwe lay-out past zich aan aan het device waarmee u werkt. Of dat nou de browser op uw desktop, een tablet of de smartphone is.

iphoneipad

 

De volgende functies kunt u verwachten in GoldMine Web:
U kunt relaties aanmaken, zoeken, bewerken, verwijderen (met de juiste rechten). Daarnaast heeft u inzage, per relatie in de openstaande activiteiten (Pending), de afgesloten activiteiten (History), gelinkte documenten, eventuele additionele contacten. Hetzelfde geldt voor Opportunities. Deze kunt u ook volledig beheren vanuit GoldMine Web.
Daarnaast ziet u alle emails en kunt u vanuit GoldMine Web emails versturen. Kortom, GoldMine Web biedt alle functionaliteit om te via internet te kunnen werken in GoldMine met de basisfunctionaliteiten.
Voor de volledigheid: GoldMine Web is dus geen vervanger van de huidige GoldMine omgeving maar kan je toevoegen aan de bestaande GoldMine omgeving.

Windows 10 compatible
Deze versie van GoldMine is volledig getest op Windows 10 en daarmee volledig compatible. Dit is belangrijk want u krijgt alleen support wanneer u deze GoldMine versie heeft draaien op Windows 10. Heeft u een lagere versie van GoldMine op Windows 10, dan wordt geen support verleend.

Overige verbeteringen
In deze versie zitten een hoop verbeteringen en bugfixes, waaronder een aantal bugfixes met betrekking tot de Outlook koppeling. Een compleet overzicht van bugfixes vindt u hier.

ONS ADVIES
Ons advies is kort en helder. Wij adviseren om deze update te installeren. Met deze update bent u klaar voor een upgrade naar Windows 10 en bent u compatible met de laatste versies van Ms Office en Outlook. Daarnaast heeft u, met een Support and Maintenance Contract, zonder extra licentie kosten, de beschikking over GoldMine Web en kunt u GoldMine data via het web benaderen.

Wat kunt u doen
Indien u beschikt over een Support Contract kunt, dan heeft u recht op deze update. Voor eventuele vragen en / of de update zelf, kunt contact met ons opnemen (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wij zullen voor de update beschikbaar stellen. Indien u dat wenst kunnen wij de update voor u installeren en GoldMine Web installeren en configureren.