Nieuwe versie GoldMine - MailPlus Connector

Vanaf nu is er een nieuwe versie van de GoldMine – MailPlus connector beschikbaar. In deze versie zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd om het werken met de koppeling nog makkelijker te maken.

Elke mailing in de history van de contactkaart

In de huidige versie van de GoldMine – MailPlus Connector ziet u altijd de resultaten van de laatste mailing die is verzonden. Een veel gehoorde wens is om elke mailing die iemand heeft ontvangen ook zichtbaar te hebben in de history tab van een relatie. Met de nieuwe versie is dat mogelijk. Bij het versturen van een mailing via MailPlus kunt u aangeven of de resultaten van de mailing in de history van de relatie terecht dient te komen. Er wordt vervolgens een activiteit in de history gemaakt waar in staat of de mail is ontvangen, is geopend en of er doorgeklikt is op de betreffende mailing. Elke mailing wordt op deze manier afzonderlijk getoond in de history. 

Exporteren nu ook op basis van een filter

Exporteren van gegevens vanuit GoldMine naar MailPlus is nu alleen mogelijk op basis van een Groep. In deze nieuwe versie is het mogelijk om op basis van een filter een export te maken. Het grote voordeel daarvan is dat je dan eenmalig een filter kunt maken (bijvoorbeeld voor de nieuwsbrief) en die telkens kunt gebruiken voor de export naar MailPlus. Een filter is tenslotte altijd up-to-date.

De GoldMine – MailPlus connector werkt met GoldMine Premium Edition 8.x en versie 9.x. Iedere gebruiker van GoldMine - MailPlus connector met een supportcontract heeft de beschikking over deze nieuwe versie. Neem contact op met onze supportafdeling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voro de installatie van deze update. 

Kent de MailPlus en de Connector nog niet?

Voor mensen die de GoldMine MailPlus Connector nog niet kennen? Onderstaand filmpje toont kort en bondig de uitleg wat mogelijk is wanneer u GoldMine gekoppeld heeft aan MailPlus