Kennissessie CRM – e-mail marketing

Kennissessie CRM – e-mail marketing

We nodigen je graag uit voor een kennissessie CRM & e-mail marketing op donderdag 28 juni. Deze gratis sessie organiseren we samen met Spotler; de marktleider in Nederland van e-mail marketing. De software van Spotler wordt door meer dan 5000 gebruikers gebruikt. Zowel grote als kleine organisaties zetten de software in voor het verzenden van mailings en het opstellen van geautomatiseerde campagnes.

Een van de grootste uitdagingen is het correct verzamelen en beheren van de juiste data. Het is daarom eigenlijk vanzelfsprekend dat CRM en de e-mail marketing oplossing geïntegreerd en gekoppeld zijn. Echter… het gebeurt (te) weinig, terwijl een integratie zo krachtig kan zijn en je direct tijd en geld kan opleveren.

 Inschrijven

Tijdens de sessie gaan we in op de voordelen van het integreren van CRM en je e-mail marketing oplossing. Met concrete voorbeelden en een case (waarin je zelf ook een rol speelt) laten we zien wat je relatief eenvoudig en snel kunt bereiken.

Na de sessie weet je wat de mogelijkheden zijn en waarom een integratie tussen CRM en e-mail marketing eigenlijk een must is. Ook uit AVG / GDPR oogpunt.

Voor wie?

Deze kennissessie organiseren we voor iedereen die CRM en e-mail marketing naar een hoger nivo wil tillen en van deze combinatie een ijzersterke marketingmachine wil maken. 

Datum: donderdag 28 juni 2018
Waar: MailPlus / Spotler op de Boris Pasternaklaan 16 in Zoetermeer

Tijden:

13:30 uur: Ontvangst
14:00 uur: De kracht van een geïntegreerde CRM – e-mail marketing omgeving
14:30 uur: Hoe werkt het in de praktijk?
15:00 uur: De rol van AVG / GDPR
16:00 uur: Napraten met een hapje en een drankje

 

 Inschrijven