Algemene maatregelen Qubics

Net als andere Europese organisaties, zijn wij als Qubics BV verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die wij beheren en de manier waarop we hiermee omgaan.

Verwerkersovereenkomst GoldMine

Wij komen in verschillende hoedanigheden in aanraking met persoonsgegevens die in uw systemen staan. Dat kan zijn via de helpdesk die meekijkt, de werkzaamheden die wij voor u in GoldMine uitvoeren, of omdat Qubics software host waar persoonsgegevens instaan. In die gevallen zijn wij de verwerker en bent u de verwerkersverantwoordelijke.

Als verwerkersverantwoordelijke dient u alle afspraken omtrent de verwerking van de persoonsgegevens vast te leggen in een verwerkersovereenkomst. In de AVG worden specifieke eisen gesteld aan wat er in deze overeenkomst hoort te staan. U bent hier verantwoordelijk voor. 

Qubics biedt een standaard overeenkomst aan waarin de belangen zowel de verwerker als de verwerkersverantwoordelijke worden behartigd. U kunt er voor kiezen om deze verwerkersovereenkomst te gebruiken en deze hier aan te vragen. Klik op onderstaande button om deze verwerkersovereenkomst aan te vragen.

 

 Aanvragen