Todays Brokers: GoldMine en MailPlus

Bedrijf: Today's BrokersTODAYS GROEP 295PX BREED
Wat doet Todays Brokers: Today’s is een scherp geprijsde, moderne full-service online broker met eindeloos veel handelsmogelijkheden. Zowel in verschillende beurzen als verschillende soorten orders.
Wat gebruikt Todays Brokers: GoldMine en MailPlus
Klant sinds: 2002

Voordat wij met CRM begonnen met Today’s Brokers werd alles nog in Ms Excel bijgehouden. Uiteindelijk werden het veel teveel klanten en leads waardoor we moesten overstappen naar een CRM pakket waarin we het gehele proces adequaat konden bijhouden.

Twee punten waren bij de keuze van een CRM systeem heel belangrijk. 1) Het proces van de rekening aanvraag. Dat heeft een aantal controle momenten en dient zo efficient en netjes te te gebeuren als mogelijk. 2) daarnaast dient het CRM systeem veel mogelijkheden te hebben om leads te importeren en te selecteren.

Uiteindelijk hebben we voor GoldMine gekozen omdat het deze twee punten prima ondersteunt. Na verloop van tijd hebben we MailPlus geintegreerd met GoldMine zodat we makkelijk vanuit GoldMine onze mailings kunnen versturen. Dat scheelt een hoop tijd.

Over support van Qubics
Wij vinden de support van Qubis erg goed. Binnen korte tijd hebben wij al reactie ontvangen op onze verzoeken in het ticket center. De medewerkers van Qubics met wie wij samenwerken zijn altijd erg behulpzaam zowel per email, ticket center of telefonisch. Vragen worden altijd snel opgepakt.

Cees Smit
Today’s Groep
www.todaysgroep.nl